Poziv

AUTOTROLEJOM, A NE AUTOMOBILOM Peticija za stari vozni red Autotroleja u subotu ispred RI

P. N.

Skupljanje potpisa će se održati u subotu, 18. siječnja, od 9  do 11 sati ispred ispred robne kuće RI na KorzuGradski vijećnik Josip Kukuljan (Most) oglasit će se u subotu povodom prikupljanja potpisa za peticiju “Autotrolejom, a ne automobilom!” u organizaciji građanske inicijative ‘Protiv skupog Energa’.


Skupljanje potpisa će se održati u subotu, 18. siječnja, od 9  do 11 sati ispred ispred robne kuće RI na Korzu, priopćio je voditelj spomenute inicijative Josip Kukuljan.


Dozvolu za prikupljanje potpisa inicijativa ‘Protiv skupog Energa’ dobila je u petak u popodnevnim satima. 
Podsjetimo, Autotrolej je početkom godine rezao vožnje na praktički svim linijama, a nekima su izmijenjene i rute. Josip Kukuljan stoga je pokrenuo prikupljanje ove peticije, kojom se traži da se hitno nađu rješenja kako bi se vratio broj polazaka prema starim voznim redovima Autotroleja.


“Umjesto da se u 21. stoljeću stanovništvo potiče na korištenje javnog prijevoza, radi se upravo suprotno što je protivno našoj ekološkoj i društvenoj osviještenosti. Skupljeni potpisi bit će predani direktoru Autotroleja Albertu Kontušu na sljedećoj sjednici gradskog vijeća”, poručuje Josip Kukuljan.