Izvlačenje u Tower Centru

Izvučena premija nagradne igre Novog lista i salona Auto Grlica: Automobil Kia Rio od danas u vlasništvu Marina Filčića

Bruna Matičić

Neda i Mia Grlica kraj Marinovog novog automobila / Foto Marko Gracin

Neda i Mia Grlica kraj Marinovog novog automobila / Foto Marko Gracin

Majka je izrezala kupone, ja sam ih ispunio, a ona ih je ubacila u sandučić jer ja toga dana nisam imao vremena. Da nije bilo nje, ne bih ni osvojio nagradu, rekao je Marin i poručio: Hvala, mamaRIJEKAMarin Filčić iz Rijeke sretni je dobitnik novog automobila Kia Rio, glavne premije nagradne igre Novog lista i salona Auto Grlica.
Nagradna igra, koja je i više nego sretan ishod imala za Marina Filčića, zaključena je danas izvlačenjem koje se odigralo u Tower Centru Rijeka, a dobitnika je usrećila Mia Grlica, prodajna savjetnica u Auto Grlica koja je iz mnoštva izvukla baš njegovu omotnicu.


 Često igramo nagradne igre Novog lista - Marin Filčić / Foto Marko GRACIN

Često igramo nagradne igre Novog lista – Marin Filčić / Foto Marko GRACINTimski rad


Kako bi sudjelovali u nagradnoj igri čitatelji su morali izrezati i skupiti petnaest kupona, a sretnom dobitniku i novom vlasniku predivnog Kia Rio automobila ovoga puta u tome je pomogla majka koja je umjesto njega omotnicu ubacila u sandučić. Rekao nam je to u pauzi tijekom radnoga vremena prenoseći nam usput prve dojmove i dijeleći veselje.


– Ovo je neočekivano i zaista ste me iznenadili! Znate, kako to ide, igrate nagradne igre, pošaljete i čekate, ali ne očekujete. Siguran sam da bi sve iznenadilo. Iskreno, još ne vjerujem da sam osvojio automobil. Možda će mi sjesti kada u rukama budem držao ključeve i prvi put sjednem u njega. Za sada se samo smijem cijelo vrijeme, rekao je Marin Filčić.
Otkrio nam je da se Novi list u njegovoj obitelji čita svakoga dana te su novine, zajedno s kavom, dio jutarnjega rituala. Također, u obitelji često igraju i nagradne igre, a ovo im je prva osvojena nagrada.


– Ovo nam je prva nagrada. Nagradne igre Novog lista često igramo, ali zna se dogoditi da ne prikupimo sve kupone ili ih zaboravimo poslati. Ovoga puta majka je izrezala kupone, ja sam ih ispunio, a ona ih je ubacila u sandučić jer ja toga dana nisam imao vremena. Bio je to timski rad, ali da nije bilo nje, ne bih ni osvojio nagradu, rekao je Marin i poručio: Hvala mama!


 Izvlačenje su nadgledale Ana Furlan, Andrea Žagar Ban i Valentina Vlah iz Novog lista te javnobilježnička prisjednica Nada Jovanić / Foto Marko GRACIN

Izvlačenje su nadgledale Ana Furlan, Andrea Žagar Ban i Valentina Vlah iz Novog lista te javnobilježnička prisjednica Nada Jovanić / Foto Marko GRACIN


 


Na »jušto«


Nova Kia Rio svakako mu je dobro došla jer već neko vrijeme razmišlja kupiti vozilo koje će zamijeniti njegov sadašnji, dvadeset i dvije godine star automobil.– Nagrada je taman došla. Planirao sam kupiti rabljeni automobil, a sada sam dobio novi, kazao je Marin Filčić koji tijekom našeg kratkog razgovora nije skidao osmijeh s lica.


Mia Grlica donijela je Marinu sreću / Foto Marko GRACIN

Mia Grlica donijela je Marinu sreću / Foto Marko GRACINSretnom dobitniku čestitala je i Mia Grlica u ime salona Auto Grlica.


– Čestitamo sretnom dobitniku na osvojenom predivnom Kia Rio automobilu. Inače, radi se o modelu prilagođenom gradskoj vožnji, ima 1.2 motor i 84 konjske snage s odličnom urbanom opremom te vjerujem da će dobitnik biti zadovoljan. S Novim listom imamo odličnu suradnju za koju vjerujem da će se nastaviti jer uvijek nam je drago kada imamo priliku usrećiti čitatelje, istaknula je na kraju.


Naime, Auto Grlica, koji se preko dvadeset godina nalazi u Ulici Antuna Barca 7, službeni je zastupnik za Kia vozila te u ponudi ima bogatu paletu novih Kia automobila, ali i rabljenih automobila svih marki koje prodaje i servisira.


 S Marinom su dobitak proslavili i kolege s posla / Foto Marko GRACIN

S Marinom su dobitak proslavili i kolege s posla / Foto Marko GRACIN