Zaključeno 15. Ljeto na Gradini 

Andrej Škedel poveo riječku publiku na putovanje svijetom magije i iluzije

P. N.

Andrej Škedel

Andrej Škedel

Andrej Škedel je publici predstavio presjek dvadesetogodišnjeg rada posvećenog magiji i iluziji, a ispunjeno gledalište pokazalo je da postoji veliko zanimanje za ovaj neobičan i intrigantan svijet 


 


Publika Ljeta na Gradini s oduševljenjem je pratila riječkog iluzionista Andreja Škedela koji je još jednom potvrdio svoj status na iluzionističkoj sceni i pokazao zbog čega ga nazivaju „riječkim Houdinijem“.
Svojim zanimljivim manipulacijama i tematskim iluzijama nikoga nije ostavio ravnodušnim, a na licima posjetitelja dalo se iščitati kako su njihova očekivanja nadmašena! 


Škedelovom nastupu publika se posebno veselila, s obzirom da ga na riječkim pozornicama nisu imali prilike vidjeti već duže vrijeme. Nastup je bio isprepleten mađioničarskim trikovima,  tematskim iluzijama i intrigantnim manipulacijama, a posjetitelji su kroz show koračali mističnim svijetom uz nesvakidašnje prizore koji ostavljaju bez daha. 


Napete scenske manipulacije i jedinstvene iluzije pratili su svjetlosni i zvučni efekti, a sjajni Andrej iz minute u minutu publiku je držao u neizvjesnosti. Kombinirajući trikove s kartama, užetom, ali i izvodeći neke od fascinantnih iluzija, uspio je zadržati punu pozornost publike koja je svaku točku nagrađivala glasnim pljeskom.


Andrej Škedel

Andrej Škedel


Andrej Škedel je publici predstavio presjek dvadesetogodišnjeg rada posvećenog magiji i iluziji, a ispunjeno gledalište pokazalo je da postoji veliko zanimanje za ovaj neobičan i intrigantan svijet. 


Ovaj je nastup ujedno bio i posljednji u ovogodišnjem izdanju 15. Ljeta na Gradini koje je ugostilo ukupno jedanaest programa.


Tematski raznoliki sadržaji i ovog su Ljeta Trsatsku gradinu učinili nezaobilaznom lokacijom za provođenje ljetnih večeri, unatoč nesvakidašnjim okolnostima.


Na trsatskoj pozornici nastupilo je 130 izvođača, a organizatori su uspjeli uspješno provesti u djelo glazbene, scenske i umjetničke programe, na oduševljenje posjetitelja koji su i ove godine vjerno pratili svaku manifestaciju. 


„Usprkos specifičnom festivalu koji je iza nas, možemo itekako biti zadovoljni što smo uspjeli organizirati sve predviđene programe, osim jednog, zbog realnih okolnosti. Zahvaljujemo svim sudionicima i posjetiteljima te TZ grada Rijeke, Gradu Rijeci i ostalim partnerima koji su doprinijeli da razina programa, unatoč okolnostima, i ove godine bude na zavidnoj razini“, poručio je Vedran Babić, organizator Ljeta na Gradini.


Andrej Škedel

Andrej Škedel