Pomoć

AMEC Rijekatekstil donirao EKG uređaj Klinici za radioterapiju i onkologiju

Portal Novi list

S primopredaje donacije AMEC Rijekatekstila u KBC-u Rijeka

S primopredaje donacije AMEC Rijekatekstila u KBC-u Rijeka

Prijenosni EKG najnovije generacije koristit će se u Dnevnoj bolnici Klinike za radioterapiju i onkologiju kroz koju svakog dana prolazi između 100 i 120 pacijenataTvrtka AMEC Rijekatekstil Klinici za radioterapiju i onkologiju KBC-a Rijeka donirala je novi EKG uređaj vrijedan oko 20.000 kuna.


Na primopredaji uređaja u srijedu, 1. prosinca predsjednici Nadzornog odbora tvrtke Ivanki Pavičić prigodno su se zahvalile pomoćnica ravnatelja KBC-a Rijeka za sestrinstvo Snježana Juričić i predstojnica Klinike za radioterapiju i onkologiju prof. dr. Ingrid Belac-Lovasić.


Prijenosni EKG najnovije generacije koristit će se u Dnevnoj bolnici Klinike za radioterapiju i onkologiju kroz koju svakog dana prolazi između 100 i 120 pacijenata.
“Donacija ovog uređaja pravi je primjer društvene odgovornosti”, naglasila je pomoćnica ravnatelja Snježana Juričić podsjetivši da AMEC Rijekatekstil kontinuirano, godinama donira KBC-u Rijeka.


Predstojnica klinike prof. Belac-Lovasić uz zahvalu gospođi Pavičić na novoj donaciji, nakon ranije donirane fotelje za kemoterapiju, istakla je da će novi prijenosni EKG olakšati život i boravak bolesnicima u Dnevnoj bolnici, a sestrama će olakšati rad.


Ivanka Pavičić govoreći ispred AMEC Rijekatekstila pozvala je sve koji mogu da se pridruže doniranju vrijednih uređaja Klinici za radioterapiju i onkologiju, najavljujući i nove donacije u duhu zajedništva.