Vrijedna donacija

ACI riječkom Centru za rehabilitaciju darovao veliki kombi

Edi Prodan

Foto: M. LEVAK

Foto: M. LEVAK

Veliko hvala ACI-ju na donaciji kojom je pomogao naš rad i omogućio nam proširenje usluge na još veći broj korisnika, istaknula je Iva Letin“Kao uspješna i društveno odgovorna tvrtka ACI je s potpunim razumijevanjem situacije investirao nešto više od 156 tisuća kuna kako bi se Centru za rehabilitaciju Rijeka omogućilo prijeko potrebnu nabavku kombija za prijevoz štićenika. Riječ je o osobama koje jedino na takav način mogu doći do Centra u kojem im se pruža prijeko potrebna  stručna skrb. Na taj način  pomogli smo da se značajno poboljša kvaliteta života osoba s invaliditetom što je i dio etičkog kodeksa ACI-ja”.


Istaknuo je to Josip Ostrogović, član Uprave ACI-ja na primopredaji velikog kombija sposobnog za prijevoz 16 putnika na prostoru Centra za rehabilitaciju na Kozali. Svečanost su prisustvovale i Iva Letina, ravnateljica Centra za rehabilitaciju kao i Nataša Munjas Pastuović, predstojnica podružnice Pulac te Željka Vrlić, majka osobe koja koristi usluge Centra.


Foto: M. LEVAK


Sve su one izrazile veliko zadovoljstvo vrijednom donacijom, dok su ravnateljica Letina i član Uprave ACI-ja Ostrogović najavili i neke nove oblike suradnje u kojima će se realizirati iskazi kreativnosti polaznika Centra za rehabilitaciju.
– Prijevoz korisnika sastavni je dio usluga našeg Centra i od velike je važnosti za 80 korisnika poludnevnog smještaja koji jedino na takav način mogu doći do nas. Veliko hvala ACI-ju na donaciji kojom je pomogao naš rad i omogućio nam proširenje usluge na još veći broj korisnika, istaknula je Letina.