Proslava

VIDEO 34. rođendan Armade: Bakljada, vijenci na Kantridi i iščekivanje dara s Rujevice

Edi Prodan

Foto Screenshot YouTube KN Armada Rijeka

Foto Screenshot YouTube KN Armada Rijeka

Želja je samo jedna: srce na travnjak, ni rezultat tada ne može izostati. Bio bi to i najljepši rođendanski dar "Rijeke" svojoj navijačkoj skupiniVelikom bakljadom u samom središtu Rijeke, na skoro cjelokupnom prostoru Korza, nekoliko minuta nakon ponoći 9. svibnja započela je proslava 34. rođendana Armade.


Na žalost, iako se savršeno “poklopila” s iznimno važnom utakmicom, derbijem protiv Dinama koji bi mogao razriješiti neke od dvojbi o ovogodišnjem plasmanu “Rijeke”, zbog poznatih epidemioloških razloga navijača neće biti ni na stadionu ili oko njega, niti će se organizirano, barem ne u velikoj skupini, pratiti taj važni nogometni susret.

Kako to i dolikuje, Armada je tijekom dana posjetila Kantridu, stadion koji ima posebno mjesto u kolektivnoj memoriji svih koji vole “Rijeku”.


Ispred spomen ploče posvećene pripadnicima Armade poginulim u Domovinskom ratu, njezini su čelnici položili vijence u karakterističnim, plavo-bijelim bojama.Prije same utakmice, izlašao je i video uradak posvećen 34. rođendanu Armade, a ono što se iščekuje s posebnim zanimanjem počinje u 19 sati.Želja je samo jedna: srce na travnjak, ni rezultat tada ne može izostati. 


Bio bi to i najljepši rođendanski dar “Rijeke” svojoj navijačkoj skupini.