Od srijede do nedjelje

3. Cvjetni sajam kod Konta donosi radionice, izložbu i živu kartulinu

P. N.

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

Cijelu priču zaokružit će i živa kartolina sa sjemenom mažurane, te savjetima o njezi i njezinom uzgoju, kao i izložba fotografija cvjetnih gredica s proteklih izdanjaTradicionalni i nezaobilazni riječki event Cvjetni sajam kod Konta, čije i 3. izdanje organizira gradska tvrtka Rijeka plus, održat će se od srijede 11. svibnja do nedjelje 15. svibnja u razdoblju od 8-19 sati.


Most ispred Konta će se tako opet obogatiti ukrasnim biljem, raznovrsnim sadnicama, sukulentima, trajnicama, aromatičnim biljem, šarenim lončanicama, vrtnim priborom ali i zdravim prehrambenim proizvodima OPG-ova iz svih dijelova Lijepe naše, javlja portal Grada Rijeke Moja Rijeka.


Program

– Srijeda 12.05., 9-11h: besplatna otvorena radionica o sadnji i izradi posuda za cvijeće, u suradnji s KD Čistoća
– Četvrtak 13.05., 9-11h: podjela sadnica u suradnji s KD ČistoćaZa sve zainteresirane bit će organizirane radionice u suradnji sa stručnjacima iz KD Čistoća. Na info punktu će se pak dijeliti leci sa savjetima o kompostiranju.


Cijelu priču zaokružit će i živa kartolina sa sjemenom mažurane, te savjetima o njezi i njezinom uzgoju, kao i izložba fotografija cvjetnih gredica s proteklih izdanja, javlja Moja Rijeka.