Tulum

Riječka katedrala ribe u znaku elektroničke glazbe: ribarnica postala klub s više od 500 posjetitelja

Valentina Botica

Foto: M. OBRADOVIĆ EDGE

Foto: M. OBRADOVIĆ EDGE

U organizaciji tvrtke BSH Events, u ribarnici je glazbu puštao popularni DJ Mene, a nastupili su i lokalni DJ-i Yakka i Pablo Panda, uz domaćine Darrija Seca i Manolu.Karnevalski tulum uz elektroničku glazbu u riječkoj ribarnici u subotu je navečer privukao znatiželjnike iz raznih dijelova Hrvatske i Europe koji su pod maskama plesali uz poznate regionalne DJ-eve. Čak 500-tinjak posjetitelja dupkom je ispunilo ribarnicu, a karte su bile rasprodane danima prije.


U organizaciji tvrtke BSH Events, u ribarnici je glazbu puštao popularni DJ Mene čiju glazbu podržavaju velikani techno scene i koji je svirao na brojnim važnim festivalima te je tako privukao i najviše pažnje, a na tulumu su nastupili i lokalni DJ-i Yakka i Pablo Panda, uz domaćine Darrija Seca i Manolu.


BSH Events nedavno su obilježili deset godina organizacije glazbenih događanja na atraktivnim lokacijama, a riječka je ribarnica svakako jedna od njih. Paviljoni riječke tržnice, među kojima se ističe ribarnica, datiraju iz razdoblja od 1880. do 1881. godine, a impresivni interijer ribarnice atrakcija je kako danju, tako i noću.
Ovo je prvi put nakon otvorenja Europske prijestolnice kulture da je ribarnica pretvorena u mjesto za party, a sudeći po ogromnom odazivu, partijanje usred riječke tržnice pun je pogodak.Foto: M. OBRADOVIĆ EDGE