Uhićenje izvan radnog vremena

Policajac izvan službe bio “na pravom mjestu i u pravu vrijeme” pa spriječio kradljivca da umakne iz trgovine s plijenom

Šarlota Brnčić

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

Nakon što ga je djelatnica trgovine upozorila da je dužan platiti i artikl iz ruksaka, 22-godišnjak je pokušao pobjeći iz trgovine, no u tome ga je spriječio policijski službenik Postaje pomorske i aerodromske policije Rijeka, koji je bio izvan službe te se u to vrijeme zatekao u trgovini.Djelatnik riječke Postaje pomorske i aerodromske policije jučer se našao na pravom mjestu i u pravo vrijeme te spriječio lopova da »odmagli« s plijenom.


Kako je priopćeno iz PU primorsko-goranske, oko 19.40 sati u trgovini u Malom Lošinju, 22-godišnjak je iz trgovine ukrao bocu alkoholnog pića stavivši je u ruksak, dok je ostale artikle po dolasku na blagajnu platio.


Nakon što ga je djelatnica trgovine upozorila da je dužan platiti i artikl iz ruksaka, 22-godišnjak je pokušao pobjeći iz trgovine, no u tome ga je spriječio policijski službenik Postaje pomorske i aerodromske policije Rijeka, koji je bio izvan službe te se u to vrijeme zatekao u trgovini.
Krađom artikla oštetio je tvrtku iz Malog Lošinja za manji novčani iznos te je priveden na kriminalističko istraživanje.