NOVA ULAGANJA

Plenković i Beroš primili ravnatelja KBC-a Rijeka, tema razgovora bila je izgradnja bolnice na Sušaku

P. N.

“Razgovaramo o napretku radova na izgradnji bolnice na Sušaku te daljnjim ulaganjima za poboljšanje zdravstvene skrbi na području PGŽ-a”, objavio je premijer na svom službenom Twitter profilu.ZAGREB – Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković i ministar zdravstva prof. dr. Vili Beroš primili su 25. siječnja u Zagrebu u radni posjet ravnatelja KBCa Rijeka prof. dr. Alena Ružića i zamjenicu ravnatelja dr. sc. Dianu Maržić, priopćeno je iz KBC-a Rijeka.


Tom prilikom premijer Andrej Plenković i ministar Vili Beroš zahvalili su predstavnicima KBCa Rijeka, kao i svim zdravstvenim djelatnicima na požrtvovnosti u borbi za zdravlje ljudi. Ravnatelj KBCa Rijeka prof. dr. Alen Ružić premijera i ministra upoznao je s radovima na gradnji nove bolnice na Sušaku naglasivši da se projekt realizira u zacrtanim rokovima i bez dana kašnjenja.


“Razgovaramo o napretku radova na izgradnji bolnice na Sušaku te daljnjim ulaganjima za poboljšanje zdravstvene skrbi na području PGŽa”, objavio je premijer na svom službenom Twitter profilu.