PRIJE ODLASKA NA ODMOR

Ove srijede dijeli se besplatan sladoled u gelateriji aROMA u Krku

P. N.

Svaki će posjetitelj moći uzeti do četiri piccolo ili regular porcije gelataNakon uspješne sezone u kojoj je Krčanima i njihovim gostima zasladila i osvježila ljeto, gelaterija aROMA u gradu Krku na adresi Josipa Jurja Strossmayera 15 odlazi na zimski odmor.


Tom prigodom, kao zahvalu za povjerenje koje su joj ukazali, Krčanima su pripremili i jedno slatko iznenađenje: ovu srijedu, 30. studenog, od 12:00 do 17:00 sati gelato će biti potpuno besplatan!


Svaki će posjetitelj moći uzeti do četiri piccolo ili regular porcije gelata i uživati u okusima ove vrhunske, artizanske poslastice. Ovakvo slatko darivanje već je provedeno u nekoliko gradova, na radost nekoliko stotina građana koji su sa zadovoljstvom besplatno guštali u svim okusima koji su obilježili proteklu sezonu.
Tvrtka istovremeno provodi i akciju upisivanja u aROMA loyalty program, čiji će članovi iduće godine ostvarivati značajan popust od 25% na kupnju gelata u aROMA buticima, kojih će tijekom naredne sezone biti pedesetak.


„Naš gelato izdvaja se kvalitetom sastojaka i procesom izrade, a ovom ga akcijom želimo približiti i svima koji ga nisu dosad imali mogućnost probati. Stoga pozivamo sve stanovnike Krka i okolice na posljednje ovosezonsko druženje. Na vama je samo da odaberete željeni okus i uživate!“ – pozivaju iz aROMA-e.