Kandidat za gradonačelnika

Vrh SDP-a dao podršku Marinu Gregoroviću u Cresu

Walter Salković

Foto Walter Salković

Foto Walter SalkovićPredsjednik SDP-a i saborski zastupnik Peđa Grbin, zastupnica i omišaljska načelnica Mirela Ahmetović, te župan Zlatko Komadina i njegova zamjenica Marina Medarić podržali su Marina Gregorovića u kandidaturi za creskog gradonačelnika kojeg podržavaju SDP, PGS, HSS, IDS i HSU.


– Puna podrška Marinu iz više razloga. Prije svega zato što je, bez obzira na svoje godine, čovjek s velikim upravljačkim iskustvom, ali i zato jer predstavlja ono što SDP sutra mora postati: uspješan, stručan i s pogledom u budućnost.


Zelena tranzicija na kojoj Cres radi trebala bi prvenstveno biti smjer u kojem bi trebali krenuti svi hrvatski otoci, a onda i čitava Hrvatska. Zato sam izuzetno ponosan na Marina i uvjeren u to da će ljudi Cresa prepoznati njegovu energiju, znanje i spremnost da mijenja Cres na bolje, rekao je Grbin.
– Došla sam dati podršku našem Marinu jer je on izvrstan kandidat i sigurna sam da će Cresanke i Cresani njemu pokloniti svoje povjerenje da upravlja gradom iduće četiri godine. Njegova izvrsnost se očituje u činjenici da, iako je mlad, ima značajno iskustvo u upravljanju gradom, izjavila je Ahmetović.