Potraga

U Krku nestao Stjepan Andrašić. Jeste li ga vidjeli? Obitelj moli pomoć

Portal Novi list

Ako vidite ovoga gospodina ili psa koji odgovaraju opisu ili u slučaju bilo kakvih informacija, zabrinuta obitelj moli da hitno nazovete 098 450 040Jučer, 28. rujna 2022., nestao je Stjepan Andrašić (81 godina) koji pati od demencije. Ujutro je krenuo sa crnim psom koji na ogrlici ima naveden kontakt broj člana obitelji u šetnju u gradu Krku.


Najvjerojatnije je pas još uvijek s njim jer su nerazdvojni (na slici). Prijepodnevna šetnja Stjepanova je dnevna rutina, no za razliku od nekoliko prošlih godina, jučer se nije vratio kući, a mobitel koji ujedno i služi za precizno lociranje mu se isključio.

Kako policijski pravilnik nalaže da se osoba smatra nestalom tek nakon 24 satnog perioda bez kontakta, Stjepana su tijekom jučerašnjeg dana pa sve do danas tražili isključivo obitelj i prijatelji, no potraga je bila bezuspješna.


Jedina informacija je da je oko 17,00h viđen kod benzinske postaje INA na Šetalištu Svetog Bernardina 8, kod centra grada.


Kada je izašao iz kuće nosio je tamne gumene čizme, crne hlače, kariranu košulju i maslinasti prsluk bez rukava.


Ako vidite ovoga gospodina ili psa koji odgovaraju opisu ili u slučaju bilo kakvih informacija, zabrinuta obitelj moli da hitno nazovete 098 450 040.