Može ih se i kupiti

Otvorena tradicionalna izložba božićnih i novogodišnjih ukrasa u Psihijatrijskoj bolnici Rab

Hrvoje Hodak

Ukrase su izradile kreativne osobe koje se trenutačno nalaze na liječenju, u okviru radionica radno-okupacione terapije, uz podršku radnih terapeutaRAB – U foajeu obnovljenog paviljona specijalističkih ambulanti i fizikalne rehabilitacije Psihijatrijske bolnice Rab svečano je otvorena tradicionalna izložba božićnih i novogodišnjih ukrasa.


Ukrasne predmete, koji su ove godine posebno brojni i raznoliki, izradile su kreativne osobe koje se trenutačno nalaze na liječenju u Psihijatrijskoj bolnici Rab, u okviru radionica radno-okupacione terapije, uz stalnu podršku radnih terapeuta. Svatko tko to želi, kupnjom božićnih i novogodišnjih ukrasa može učiniti ovaj Božić i predstojeće blagdane toplijima i vedrijima, može njima razveselili svoje najbliže te pritom podržati rad vrijednih volontera Udruge za rehabilitaciju i resocijalizaciju osoba s duševnim smetnjama u Psihijatrijskoj bolnici Rab.


Radovi će biti izloženi do petka 26. studenoga. Kupiti ih se može svaki dan od 8 do 16 sati, a ulazak u foaje omogućen je isključivo uz predočenje EU digitalne COVID-potvrde.