Kamena zgrada

Oglas za prodaju apartmana na Pagu, tik do mora, postao viralan. Odmah će vam biti jasno zašto

Portal Novi list

Stan s drugog kata prodaje se za 173.000 eura.Na Njuškalu je oglašena prodaja apartmana na Pagu, tik do mora. Oglas je vrlo brzo postao viralan.


Naime, apartman od 96 kvadrata nalazi se “prvi red do mora” u glomaznoj kamenoj zgradi.


Stan s drugog kata prodaje se za 173.000 eura.
“Prvi red do mora, u dvorištu je bazen. Iz dvorišta se spušta direktno na plažu”, stoji u oglasu.Međutim piše Telegram, ovi argumenti nisu ponukali ljude na pozitivne reakcije.


“Arhitekt ju je dizajnirao u Minecraftu”, tvrdi jedan komentator.


Drugi se pitaju: “Kako je ovo dobilo građevinsku dozvolu?”.Facebook komentatorima otvori za balkone izgledaju kao bizarne sunčane naočale, a instalaciju u lijevom kutu opisuju kao “lavor na dimnjaku”.


Na istoj adresi registriran je hotel Biser. Bivši vlasnik ovog hotela stradao je prije četiri i pol godine.Ovaj hotelijer, koji se 70-ih godina doselio na Pag i izgradio Biser, u siječnju 2018. godine poginuo je u lovu u Africi.


Silno se veselio da će svoju lovačku sobu, koja se također pojavljivala u medijima, obogatiti najpoželjnijim trofejom – lavom, no završilo je tragično.


Apartman koji je sada u oglasnicima, u vlasništvu je obitelji Jelinić, a zgrada s apartmanima naslonjena je na spomenuti hotel Biser, piše Telegram.