JADROLINIJA POJAČAVA FLOTU

Novonabavljeni brod Unije preuzeo liniju Mali Lošinj – Unije – Vele Srakane – Susak

P. N.

"Brod Unije danas je postao trećim od pet brodova priključenih floti u 2023. godini koji je preuzeo svoju liniju i sigurni smo da će uspješno doprinijeti boljem životu otočana“, izjavio je predsjednik Uprave Jadrolinije, David Sopta 


 


Nakon što je prošloga tjedna novonabavljeni klasični brod Unije uspješno odradio probnu plovidbu, danas je točno u 13:30 sati pod zapovjednikom Ivanom Jerolimićem preuzeo državnu brodsku liniju Mali Lošinj – Unije – Vele Srakane – Susak.
Brod Unije, izgrađen 2004. godine, donosi bolju kvalitetu usluge svim putnicima na navedenoj liniji riječkoga područja. Kapaciteta je 208 putnika i duljine 46.96 m, a proteklih je mjeseci u remontu prilagođen vizualnom identitetu Jadrolinije. Jadrolinija je jedan od nezaobilaznih čimbenika kako u svakodnevnom životu otočana, tako i cjelogodišnjoj povezanosti. Upravo zbog Jadrolinijine uloge u formiranju turističke ponude cijele zemlje, ključan je neprestani razvoj i ulaganje u sve dijelove poslovanja, a posebice u flotu.


Ulaganjem u bijelu flotu Jadrolinija doprinosi razvoju hrvatskih otoka, a brod Unije danas je postao trećim od pet brodova priključenih floti u 2023. godini koji je preuzeo svoju liniju i sigurni smo da će uspješno doprinijeti boljem životu otočana“, izjavio je predsjednik Uprave Jadrolinije, David Sopta.