Nadolazeći vikend

Najavljene vremenske neprilike utjecale na dio programa krčkog Adventa, evo što će biti sa sv. Nikolom

Mladen Trinajstić

Foto TZ Krk

Foto TZ Krk

Predstava za djecu Tajna božićne noći se otkazuje, Šajeta će koncert održati u utorak, a sv. Nikola neće uploviti u krčku luku, ali darove će uspjeti dostavitiZbog vremenskih neprilika koje su prognostičari najavili za veći dio nadolazećeg vikenda, u sklopu manifestacije Advent u Krku, otkazuje se predstava za djecu Tajna božićne noći, Teatara Mjesec, koja se trebala odigrati u subotu, 03. prosinca, s početkom u 11.00 sati.


Također, koncert Šajete koji je bio planiran istog dana, u 18.30, prebačen je za utorak, 6. prosinca, s početkom u 19.00 sati.


Pored toga, božićni program polaznika glazbenih radionica Udruge Kreativni Krk održat će se, kao što je planirano, u nedjelju, 4. prosinca, no njegov je početak s prvotno planiranih 12 sati sad pomaknut na 17 sati.
Nažalost, također zbog kišne i vjetrovite vremenske prognoze otkazan je i za ponedjeljak zakazani doček svetog Nikole koji je u krčku gradsku luku trebao brodom uploviti u 17 sati.


Mališani ipak ne trebaju brinuti jer će ih spomenuti svetac, kako to i obično čini, tijekom noćnih sati obići u njihovima domovima, ali i školama i vrtićima.


Mališani koji ne pohađaju ustanove predškolskog odgoja sa spomenutim će se svecem moći družiti družiti u utorak, pod polukupolom centralne pozornice postavljene pored Velikog parka.


Ondje će od 15 do 18 sati, uz predočenje poštom im na kućne adrese već pristiglih pozivnica, predškolci također iz njegovih ruku primati prigodne poklon pakete u nabavi kojih je svetom Nikoli i ovog puta pomogla krčka Gradska uprava!