Uputili poziv

Kreativni Krk pokreće Zbor mladih “Tiramol”, i vi se možete uključiti

Mladen Trinajstić

Pozivamo svu djecu i mlade, u dobi od 13 godina nadalje da se odazovu audiciji, poručuju iz udruge Kreativni KrkPredstavnici udruge Kreativni Krk čiji se članovi posljednjih godina poprilično angažiraju na osmišljavanju, organiziranju i provođenju različitih glazbenih radionica ovih su dana najavili svoj novi projekt, te ujedno i uputili poziv svim za pjevanje zainteresiranim mladim Krčankama i Krčanima da su priključe njihovom budućem Zboru mladih “Tiramol”.


– Pozivamo svu djecu i mlade, u dobi od 13 godina nadalje da se odazovu audiciji za sudjelovanje u našim novim, ovog puta zborskoj glazbi okrenutim glazbenim radionicama, točnije radu Zbora mladih Tiramol kojeg odskora pokrećemo, najavio nam je čelnik spomenutog otočnog udruženja, Luka Adžić-Kapitanović.Zabavan razvoj vokalnih vještina
U sjedištu Udruge smještenom iznad gradske tržnice, na Šetalištu sv. Bernardina, okruženi profesionalnom opremom, članovi budućeg zbora na zabavan će način tako imati priliku razvijati svoje vokalne vještine, nastavio je naš sugovornik napomenuvši da će buduće članice i članovi Tiramola imati priliku sudjelovati u aktivnostima koje uključuju savladavanje tehnika disanja, prakticiranje vokalnih vježbi i višeglasnog pjevanja, izvođenje zabavnih vokalnih aranžmana, jednako kao i stjecati iskustva javnog nastupa i snimanja u profesionalnom studiju.


Zbor mladih Tiramol vodit će duet koji se, uz pedagoške kompetencije, može pohvaliti i dugogodišnjim iskustvom u svijetu glazbe – Lucija Kosić Palić i Dana Bajčić, otkriva nam nadalje čelnik udruge krčkih kreativaca.


Evo kako se prijaviti


Termini proba, doznali smo također, biti će definirani u dogovoru s polaznicima, a odvijat će se jednom tjedno, u trajanju od 90 minuta.


Radionice kreću tijekom veljače. Tiramol je dio programa “Kreativne radionice Kreativnog Krka” kojeg je Udruga pokrenula još 2020. godine.


Za sve dodatne informacije oko audicija i upisa, svi zainteresirani budući zboraši mogu se organizatorima ovog hvalevrijedna i zanimljivog programa javiti telefonom na: 092 33 19 441, ili putem elektroničke pošte na: [email protected].