TZ

Krčkim iznajmljivačima besplatno božićno-novogodišnje čestitke

Mladen Trinajstić

Foto TZ Krk

Foto TZ Krk

Besplatne će čestitke tijekom cijelog prosinca moći preuzimati u Turističko-informativnom centru TZG KrkOd ove subote, 9. prosinca, Turistička zajednica Grada Krka svim iznajmljivačima privatnog smještaja s područja te otočne jedinice lokalne samouprave, jednako kao i svojim partnerima i suradnicima omogućava besplatno preuzimanje božićno-novogodišnjih čestitki.


Svi oni koji se na takav, tradicionalan i još donedavna dominantan način posrednoga upućivanja čestitki i dobrih želja odluče i ove godine besplatne će čestitke tijekom cijelog prosinca moći preuzimati u Turističko-informativnom centru TZG Krk.


Na taj način krčki turistički djeltanici omogućavaju svim iznajmljivačima ali drugim s turizmom povezanim subjektima da svojim gostima odnosno klijentima, poslovnim partnerima i suradnicima predstojeće blagdane čestitaju putem unificiranih, krčkim motivima obogaćenih čestitki, koje će se u TIC-u (na adresi J. J. Strossmayera 9) moći preuzimati radnim danima u vremenu od 8 do 15 sati, kao i subotama, između 7,30 i 12,30 sati.