Hotel Valamar Padova

Imperial Riviera u novouređenu rapsku plažu uložila dva milijuna eura

Hina

NL arhiva

NL arhiva

Na novouređenoj plaži, kapaciteta oko 700 kupača, postavljeni su baldahini, ležaljke i atrakcije za djecu, a na dijelu plaže kupači mogu postaviti svoje ručnikeNovouređena pješčana plaža u sklopu hotela Valamar Padova na otoku Rabu, u koju je tvrtka Imperial Riviera uložila više od dva milijuna eura, u srijedu je svečano otvorena, doznaje se iz te tvrtke.


Na novouređenoj plaži, kapaciteta oko 700 kupača, postavljeni su baldahini, ležaljke i atrakcije za djecu, a na dijelu plaže kupači mogu postaviti svoje ručnike.


Plažom upravlja koncesionar Imperial Riviera, a osim za goste hotela Valamar Padova otvorena je za građane i ostale turiste koji borave na otoku Rabu.
Direktor destinacije Rab u Imperial Rivieri Vlado Miš izjavio je da je Imperial Riviera još 2012. inicirala projekt izgradnje, proširenja i uređenja plaža na području Banjola, od hotela Valamar Padova do Padova Premium Camping Resorta.


“Kontinuirano ulažemo u turistički razvoj destinacije Rab i kvalitetu usluge,” rekao je i zahvalio na potpori Gradu Rabu, Lučkoj Upravi Rab i Primorsko-goranskoj županiji.