Priznanje

Hotel Vila Rova iz Malinske dobitnik nagrade “Stvaratelji za stoljeća”

Mladen Trinajstić

Slavica i Ivica Krnčević

Slavica i Ivica Krnčević

Vrijednu nagradu na prigodnoj, u jednom dubrovačkom hotelu održanoj svečanosti primio je Ivica KrnčevićNetom zgotovljena višemjesečna procedura izbora najboljih doprinositelja razvoju poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe, u akciji nazvanoj “Stvaratelji za stoljeća”, donijela je razloga za zadovoljstvo ali i ponos članovima obitelji Krnčević iz Malinske, nositeljima Obrta za ugostiteljstvo i trgovina Rova.


Kako su nam predstavili vlasnici obiteljskog hotela Vila Rova, članovi Međunarodnog komiteta za dodjelu nagrada i priznanja kojeg je činilo 15 eksperata iz 11 zemalja, u konkurenciji čak 562 kandidata iz 9 zemalja Rovi je jednoglasnom odlukom dodijelilo nagradu i priznanje “Stvaratelji za stoljeća”.


Vrijedna nagrada


Vrijednu nagradu na prigodnoj, u jednom dubrovačkom hotelu održanoj svečanosti primio je Ivica Krnčević, vlasnik spomenutog obrta odnosno obiteljskog hotela koji je davno postavio standarde takvog oblika turističke odnosno smještajne djelatnosti.

– Biti u društvu dosadašnjih uglednih laureata ove prestižne nagrade, za sve članove moje obitelji ali i djelatnike hotela kojim se ponosimo velika je čast ali i odgovornost.


Nakon što je 2022. godine Hotel Vila Rova proglašen najboljim malim obiteljskim hotelom u Hrvatskoj, ovo priznanje dokazuje da se dugogodišnji rad i predanost itekako isplati, rekao je Ivica Krnčević, vlasnik Ugostiteljstva i trgovine Rova koji je s zadovojstvom i ponosom predstavljao Vila Rovu na ceremoniji dodjele nagrada upriličenoj u Dubrovniku.


– Ova prestižna nagrada predstavlja priznanje za našu strast prema ugostiteljstvu i predanost pružanju vrhunske usluge.


Zahvaljujemo Međunarodnom komitetu na ovom vrijednom priznanju, zaključio je Krnčević, dodavši da će Rovini hotelijeri i nadalje s predanošću i strašću unapređivati iskustva svojih gostiju te tako doprinositi razvoju poduzetništva u regiji.


Inspirativni pojedinci


Nagrada “Stvaratelji za stoljeća” ističe iznimna postignuća i inspirativne pojedince u poduzetništvu, a Ugostiteljstvo i trgovina Rova sada je dio odabrane grupe čiji su članovi prepoznati kao nositelji promjena i inovacija na srednjoeuropskoj i jugoistočnoeuropskoj poslovnoj sceni.– Ugostiteljstvo i trgovina Rova zahvaljuje svim svojim zaposlenicima, partnerima i gostima na podršci koja je omogućila ostvarivanje ovog izuzetnog priznanja, kažu članovi obitelji Krnčević.


Cilj dodjele nagrada i priznanja najzaslužnijim osobama, tvrtkama, znanstveno-obrazovnim institucijama, poduzetničko-potpornim institucijama, nevladinim organizacijama i medijima za doprinos razvoju poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe “Stvaratelji za stoljeća” javno je odavanje priznanja i skretanje pažnje javnosti na vizionare i lidere sutrašnjice čija su neustrašivost, rad, znanje, inventivnost, kreativnost i vrhunski rezultati, temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo te kreator razvojnih izazova za novo vrijeme, ističu inicijatori i organizatori ovog programa koji se provodi još od 2014. godine.


Do danas je dobitnicima te nagrade postalo preko tri stotine najzaslužnijih i najboljih pojedinaca, tvrtki, institucija i udruženja iz 11 zemalja našeg šireg okruženja.