"Vama glumimo"

Deveta sezona predstava krčkog Centra za kulturu nastavlja se 23. ožujka

Mladen Trinajstić

Foto CZK Krk

Foto CZK Krk

Na rasporedu su predstava za djecu Pčelica Maja i hit komedija UdavačeDeveta sezona kazališnih programa krčkog Centra za kulturu, znanih pod nazivom “Vama glumimo” nastavlja se u subotu, 23. ožujka 2024. godine, predstavom za djecu Pčelica Maja Teatra Naranča.


Predstava će, doznajemo od krčkih “kulturnjaka”, s početkom u 11 sati biti upriličena u prostoru osnovnoškolske sportske dvorane smještene na Trgu krčkih glagoljaša u gradu Krku. Istog dana na istom mjestu, od 20 sati, biti će izvedena i komedija namijenjena odrasloj publici – “Udavače”, HIT teatra.


Ciklus dječjih programa koji se izvode u okrilju tog ovogodišnjeg kulturnog programa u ožujku će tako nastaviti predstava tekst i režiju koje potpisuje Katja Rabar, dok su glumci Mathilde Vukosavljević ili Vlatka Rubil te Majkl Mikolić ili Irin Šime Rabar.
Kostime je kreirala Valentina Ferlin-Živić, a scenski pokret osmislila Katja Rabar. Nagrađivana predstava “Udavače”, čiji tekst potpisuje Matko Elezović, a režiju Mario Kovač, otočane će zabaviti izvedbom izvrsnog glumačkog trija kojeg čine Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar i Erna Rudnički.


Ulaznice po cijeni od 5 eura za dječje, odnosno 10 eura za predstave namijenjene odrasloj publici mogu se rezervirati telefonom na 051 220 041 te kupiti u Galeriji Decumanus, ili na blagajni dvorane neposredno pred početak predstave.