Urušavanje stepenica

Detalji nesreće na Rabu: Šef riječke bolnice otkrio u kakvom su stanju ozlijeđeni

Sanja Gašpert

Foto: Vatrogasci Rab, Novi list

Foto: Vatrogasci Rab, Novi list

Slovenski državljani ozlijeđeni su na Rabu nakon što su se urušile stepenice u jednoj kućiRIJEKA Dvije osobe stradale u petak ujutro uslijed urušavanja stepenica u jednoj kući u gradu Rabu, a koje su istoga dana helikopterom prebačene u Klinički bolnički centar Rijeka, hospitalizirane su i izvan su životne opasnosti.


– Dvije pacijentice su u petak primljene u KBC-e te su nakon bolničke obrade hospitalizirane na Klinici za kirurgiju. Prema posljednjim informacijama obje su izvan životne opasnosti.


Dijagnostičko-terapijski postupci se nastavljaju i temeljem toga će se dalje postupati, rekao je ravnatelj KBC-a Rijeka dr. Alen Ružić.
Podsjetimo, troje slovenskih državljana ozlijeđeno je na Rabu nakon što su se urušile stepenice u jednoj kući gradu Rabu.


Prema saznanjima portala Rab Danas, radi se o članovima grupe Logos iz Slovenije koji su na Rab došli na izlet, pa su se htjeli slikati ispred kuće u kojoj je nekada živjela dr. sc. Cvijeta Pahljina, poznata logoterapeutkinja.


Slovenski državljani ozlijeđeni na Rabu, helikopterom prebačeni u RijekuKada su stali na stepenište radi fotografije, ono se urušilo. Vatrogasci su evakuirali devet osoba iz kuće, a ozlijeđeni su nakon pružanja prve pomoći helikopterom prebačeni u KBC Rijeka.