Omišalj

Brze antigenske testove turisti će na Krku moći obaviti na još jednoj lokaciji

Mladen Trinajstić

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Testiranja će se obavljati svakoga dana od 8 do 22 sata, po cijeni od 150 kunaOMIŠALJ – Od početka ovog tjedna brzi se antigenski testovi (serološki test IgM/IgG) mogu napraviti na još jednoj adresi na otoku Krku – u privatnoj zdravstvenoj ustanovi MEDRiS smještenoj na adresi Poje 1, u Omišlju.


Za one kojima ta informacija ne znači mnogo, korisna bi mogla biti uputa da se radi o zdravstvenom centru koji već neko vrijeme djeluje u zgradi ambulante Adria Polymersa, nekadašnje Dina Petrokemije, smještenoj uz raskrižje prometnice kojom se prilazi spomenutom postrojenju, izvijestila nas je Andrea Orlić Čutul, direktorica TZ-a Općine Omišalj, ne skrivajući svoje zadovoljstvo novinom koja će nedvojbeno olakšati i pojednostaviti prekogranična kretanja ljudi, pa tako i turista.


Spomenuta će se testiranja sad ondje moći odrađivati svakim danom u vremenu od 8 do 22 sata, po cijeni od 150 kuna. Testiranje se obavlja bez prethodnog naručivanja, uz ispunjeni obrazac koji je moguće popuniti unaprijed ili na samom mjestu obavljanja spomenutog postupka, ističu u omišaljskom TZ-u, dodajući da je obrazac moguće, i prije dolaska u spomenutu ambulantu, preuzeti na internetskoj stranici: https://www.bat-hr.eu/. Broj telefona ordinacije u kojoj će se od ovog tjedna u Omišlju obavljati brzi antigenski testovi je 00385- 916119318, a rezultati testiranja bit će dostupni već nakon desetak ili najviše 15 minuta po obavljenom postupku, i to na hrvatskom, slovenskom, njemačkom, talijanskom ili engleskom jeziku.