Turistička kompanija

Aminess u potrazi za više od 1.200 sezonskih radnika, evo što nude

Mladen Trinajstić

Foto Aminess

Foto Aminess

Iz Aminessa najavljuju da za edukaciju i razvoj zaposlenika kroz iduću godinu planiraju uložiti više od 200 tisuća euraTuristička tvrtka Aminess Hotels & Resorts, jedna od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj koja je već godinama, kroz svoje hotelske i kamperske smještajne kapacitete snažno prisutna i zastupljena na otoku Krku, pokrenula je ovih dana “potragu” za sezonskim radnicima koji će ove godine raditi u njihovim smještajnim i ugostiteljskim objektima.


Za rad u hotelima, vilama i kampovima visoke kategorije na najatraktivnijim turističkim lokacijama u Istri, na Kvarneru, na otoku Krku ali i u južnoj Dalmaciji Aminess, doznajemo, traži se više od 1.200 radnika.


Razlog potrage za radnicima jest otvaranje većine objekata i prije Uskrsa te svakako i njihova novog, s pet kategorizacijskih zvjezdica ovjenčanoga camping resorta na otoku Pagu, sve sukladno dobrim najavama za sezonu i podacima bookinga u objektima.


Što sve osiguravaju?
Iz Aminessa najavljuju da za edukaciju i razvoj zaposlenika kroz iduću godinu planiraju uložiti više od 200 tisuća eura. Naime, Aminess hoteli, kampovi i vile mogu dnevno ugostiti više od 15 tisuća gostiju te su educirani zaposlenici ključna karika u spremnosti tvrtke za nadolazeću turističku sezonu i pružanje nezaboravnog iskustva boravka u destinaciji za goste, kažu predstavnici te velike i snažne turističke grupacije.


Također, uz vrhunske programe edukacija Aminess svojim zaposlenicima po potrebi osigurava i smještaj te topli obrok. Uz nematerijalne benefite, osigurani su i oni materijalni u obliku stimulativnih primanja, poput sezonske nagrade od lipnja do rujna u iznosu do 1.120 eura, jubilarne nagrade zaposlenicima, regresa, božićnice u iznosu do 600 eura, poklon bona za kupovinu u iznosu do 140 eura, dara djeci u iznosu 140 eura i dara za rođenje djeteta.Materijalni uvjeti rada povećavaju se svake godine, zbog čega se već sad više od polovine sezonskih zaposlenika vraća raditi u Aminessove objekte.


Aminess također dodjeljuje i priznanja za najbolje zaposlenike odjela, mjeseca te najboljeg zaposlenika godine. Ova novigradska turistička kompanija tijekom prošle godine nagradila je čak 288 svojih zaposlenika s ukupno 35,6 tisuća eura.


Prilike za mlade kuhare


– Kako bi se istaknuli u potrazi za sezonskim radnicima, kontinuirano osluškujemo njihove želje i potrebe te svake godine nadograđujemo benefite koje nudimo, ističe Mladen Radovanović, voditelj zapošljavanja u tvrtki Aminess Hotels & Resorts.


Želimo privući velik broj novih radnika, koji su spremni učiti i razvijati se u suradnji s profesionalcima iz turističkog sektora. Svima njima u osiguravamo prijateljsku atmosferu i rad u jednoj od najbrže rastućih turističkih kompanija u Hrvatskoj, zaključuje spomenuti.


Posebno se ističu prilike za mlade Aminess kuhare, koji svoje znanje mogu graditi na Aminess Gourmet Labu, internom projektu edukacije za mlade kuhare, konobare, barmene i sve ostale članove gourmet tima.


Ovaj jedinstveni program odvija se u Novigradu, pod stručnim vodstvom ambasadora projekta, renomiranog hrvatskog chefa Davida Skoke.


Mladi kuhari tamo mogu učiti i raditi zajedno s velikim imenima iz svijeta gastronomije, poput Melkiora Bašića, Matije Bogdana, Hrvoja Zirojevića i mnogih drugih, ističu predstavnici Aminessa napominjući da je pregled svih otvorenih natječaja za posao u kao i nagradnih dodataka koje ta kompanija nudi svim zainteresiranim budućim sezoncima dostupan na internetskoj stranici posao.aminess.com.