Prazna Ljetna pozornica

Zbog pogoršane epidemiološke situacije odgođen nastup Željka Joksimovića u Opatiji

Aleksandra Kućel Ilić

Foto: PR

Foto: PR

Kupljene ulaznice će vrijediti za novi datum, a oni koji žele povrat novca mogu ga ostvariti na mjestima gdje su ulaznice kupljene.OPATIJA – Zbog pogoršane epidemiološke situacije vezane uz COVID-19, novih mjera Republike Hrvatske i MUP-a o zabrani prelaska granice kojima se onemogućuje dolazak izvođača i popratnog osoblja, prisiljeni smo odgoditi koncert Željka Joksimovića planiran za 24. srpnja ove godine na Ljetnoj pozornici u Opatiji.


Iako je nastup pravovremeno dobio zeleno svjetlo Stožera i javnog zdravstva, ispoštovane su sve epidemiološke mjere i preporuke, a izvođači su dobili valjane dozvole o radu izdane od MUP-a i Pozivni dokument za ulazak u RH te su negativni na COVID-19, danas smo primili novu obavijest od strane MUP-a kojom se sukladno novonastaloj situaciji – neovisno o prethodno ispoštovanim mjerama i dobivenim dozvolama – privremeno ne dozvoljava ulazak u RH građanima trećih susjednih zemalja čime se ulazak u RH više ne dozvoljava ni planiranom izvođaču i popratnom osoblju – naveli su organizatori koncerta iz Festivala Opatija.


Objasnili su razlog zbog kojega su prisiljeni odgoditi nastup Željka Joksimovića na Ljetnoj pozornici u Opatiji, te najavili da će čim epidemiološki uvjeti to dopuste, u najkraćem mogućem roku objaviti zamjenski datum nastupa.
Kupljene ulaznice će vrijediti za novi datum, a oni koji žele povrat novca mogu ga ostvariti na mjestima gdje su ulaznice kupljene.