Do 4. svibnja

Započeli upisi u Dječji vrtić Opatija, provode se online

Marina Kirigin

Dječji vrtić Opatija / Snimio Vedran KARUZA

Dječji vrtić Opatija / Snimio Vedran KARUZADječji vrtić Opatija objavio je Javni poziv za upis djece rane i predškolske dobi u organizirane programe odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2021./2022. Ustanova DV Opatija primat će zahtjeve za upis djece do 4. svibnja ove godine koji se, s potrebnom dokumentacijom, predaju putem online obrasca.


Iznimno, roditelji/skrbnici koji nisu u mogućnosti predati online zahtjev, mogu ga (zajedno s potrebnom dokumentacijom) dostaviti u papirnatom obliku poštom ili u poštanski sandučić u vrtiću na adresi Antona Mihića 5a, Opatija.


Iz Vrtića ističu da roditelji/skrbnici koji su tijekom godine predali Zahtjev za upis, a čija djeca nisu upisana u vrtić trebaju ga ponovo podnijeti u upisnom roku s potrebnom dokumentacijom.
Također, roditelji/skrbnici djeteta koje je upisano u vrtić u prethodnoj pedagoškoj godini dužni su u upisnom roku podnijeti Zahtjev za nastavak korištenja usluga putem online obrasca za sljedeću pedagošku godinu.


Roditelji/skrbnici djece koja već pohađaju neki od programa u objektima DV Opatija, a žele promjenu programa ili upis u neki drugi objekt dužni su ponovo podnijeti zahtjev za upis uz dostavu potrebne dokumentacije putem online obrasca.


Odluka o rezultatima upisa kao i ostale informacije o obvezama roditelja/skrbnika prije primanja i dolaska djeteta u vrtić bit će objavljeni na oglasnim pločama i mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Opatija u roku od 30 dana od dana završetka upisa.