Opatija

Uvodi se nova regulacija prometa na Gorovu

Aleksandra Kućel Ilić

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler

Od ponedjeljka se za sav promet zatvara Ulica Drage Gervaisa. Uspostavlja se nova regulacija prometaZbog izvođenja radova na garaži Gorovo privremeno se od ponedjeljka, 26. veljače, do subote, 1. lipnja za promet zatvara Ulica Drage Gervaisa, te se uspostavlja nova regulacija prometa kako bi se omogućilo normalno kretanje stanara, srednjoškolaca i članova Tenis kluba – poručili su nadležni iz Grada Opatije.


Kako stoji u objavi, u Ulici Drage Gervaisa od Nove ceste do zgrade srednjih škola i teniskih terena na Gorovu promet će se odvijati u smanjenom intenzitetu u oba smjera.


Ulaz u Ulicu Jurja Dobrile bit će preusmjeren obilazno preko Ulice Vladimira Nazora (preko skretanja uz Hotel Imperijal – KD Zora – Vila Antonio – boćarija), a izlaz iz Ulice Jurja Dobrile ostaje nepromijenjen. U svim ostalim ulicama u zoni prometovanje ostaje po dosadašnjem režimu.
– Mole se svi građani da poštuju prometnu signalizaciju i upute nadležnih osoba kako bi se osigurala sigurnost i protočnost prometa tijekom ove faze radova na izgradnji garaže Gorovo – naveli su iz Grada Opatije.