Ovog prosinca

Udruga Foliot organizira ciklus online radionica za trudnice

Marina Kirigin

FOTO/Unsplash

FOTO/Unsplash

Online program za trudnice provodit će Nina Vračević Eškinja, pedagoginja i geštalt psihoterapeutkinja, te Nina Čikeš Stegić, liječnica i doulaUdruga Foliot ovog prosinca organizira ciklus online radionica za trudnice. Teme prvog ciklusa su: Prepoznavanje i razumijevanje strahova vezanih uz trudnoću i strahova povezanih s pandemijom, Prihvaćanje promjena – promjena vezanih uz identitet i uloge, Emocionalne pripreme za porod i majčinstvo.


Online program za trudnice provodit će Nina Vračević Eškinja, pedagoginja i geštalt psihoterapeutkinja, te Nina Čikeš Stegić, liječnica i doula.


– U ovom programu možete sudjelovati iz sigurnosti svoga doma, iz bilo kojega grada ili mjesta, dijeliti svoje misli, postavljati pitanja, graditi mrežu poznanstava, biti podrška drugim trudnicama kako bi znale da nisu same u ovim izrazito izazovnim vremenima.
Program Udruge Foliot bit će mjesto na kojem ćemo mi, buduće majke, prvenstveno graditi podršku samoj sebi, ali i međusobno.


Održat će se četiri susreta u trajanju od 90 minuta putem Zoom aplikacije, a rok za prijavu je 30. studenog.


Za sudjelovanje na ovoj prvoj online grupi podrške za trudnice potrebno je poslati svoju prijavu i kontakt podatke na mail [email protected]. Iznos mjesečne članarine po promotivnoj ponudi za prosinac iznosi 250 kuna – poručili su iz Foliota.