HoReCa Adria

U Opatiji u četvrtak počinje veliki sajam opreme za hotele, ugostiteljstvo i kuće za odmor

Marina Kirigin

Foto TZ Opatija

Foto TZ Opatija

Sajam je u četvrtak 14. listopada i petak 15. listopada otvoren od 10 do 18 sati, a u subotu 16. listopada od 10 do 16 satiSajam opreme za hotele, ugostiteljstvo i kuće za odmor HoReCa Adria održava se od četvrtka 14. listopada do subote 16. listopada u opatijskoj sportskoj dvorani »Marino Cvetković« i predstavlja više od 70 izlagača i više od 250 vodećih brendova opreme za turističke objekte.


Nakon izazovne turističke godine i sezone koja je za mnoge bila iznad očekivanja, u Opatiji se održava još jedan sajam posvećen opremanju turističkih objekata, koji okuplja vodeće dobavljače i partnere za turistički sektor.


Kroz tri dana održavanja sajma svi hotelijeri, restorateri i ugostitelji, vlasnici apartmana, vila i kuća za odmor, imat će jedinstvenu priliku na jednome mjestu pronaći sve potrebno za opremanje svojih objekata te uživo razgledati novitete koji stižu od vodećih europskih i svjetskih brendova.
– Nakon dugo vremena sajam HoReCa Adria je prva prilika za susret uživo svih ljudi koji se bave turizmom na Kvarneru, Istri ali i cijeloj Hrvatskoj s njihovim dobavljačima i poslovnim partnerima.


Osim sklapanja poslova i dogovora za predstojeću sezonu, vjerujemo da će to biti dobra prilika i za susret s kolegama i prijateljima iz struke.


Kroz sam izlagački program koji obuhvaća najbolje brendove u opremanju turističkih objekata, željeli smo prezentirati sve ono što je aktualno u svijetu, nove i moderne tehnologije i trendove – najavio je direktor sajma Adriano Požarić.


Izlagački program obuhvaća profesionalnu hotelsku i ugostiteljsku opremu, sitan inventar i potrošni materijal, namještaj za unutarnje i vanjske prostore, dekore i uređenje, tende i zaštitu od sunca, sredstva i alate za održavanje čistoće i higijene, kao i rezervacijske sustave te tehnološka rješenja usmjerena na optimizaciju poslovanja u turizmu. Ukratko, sve ono potrebno za opremanje ili renovaciju hotelske sobe, restorana ili kuhinje, uređenje interijera apartmana ili kuće za odmor.


Sajam je u četvrtak 14. listopada i petak 15. listopada otvoren od 10 do 18 sati, a u subotu 16. listopada od 10 do 16 sati.


Ulaz na sajam je besplatan uz registraciju za poslovni posjet te omogućen svima uz predočenje COVID potvrde ili negativnog rezultata brzog antigenskog testa koji se može besplatno napraviti na licu mjesta, najavili su organizatori iz HoReCa Adrie.


Sajam je organiziran uz pokroviteljstvo i uz podršku Grada Opatije, Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice grada Opatije.