Priprema sezone

U Opatiji otvoren sajam opreme za turizam Relax Adria

Hina

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler

Sajam Relax Adria nakon dvije godine stanke predstavlja dobavljače opreme za cjelovito uređenje interijera i eksterijera turističkih objekata.Sajam opremanja vila, kuća za odmor, hotela i kampova Relax Adria, na kojemu se do 26. ožujka predstavlja više od 70 izlagača, a namjenjen je pripremi nove turističke sezone, počeo je u četvrtak u opatijskoj Sportskoj dvorani “Marino Cvetković.”


Foto galerija: Relax Adria u Opatiji Foto: Sergej Drechsler


Sajam Relax Adria nakon dvije godine stanke predstavlja dobavljače opreme za cjelovito uređenje interijera i eksterijera turističkih objekata.


Namijenjen je hotelijerima, vlasnicima vila i kuća za odmor, apartmana i kampova, arhitektima i dizajnerima, svima koji brinu o uređenju interijera ili okoliša uoči turističke sezone.
Izlagački program obuhvaća namještaj, bazensku opremu i bazene, opremu za wellness i fitness, opremu za plaže te alate i usluge za uređenje okoliša.


Izloženi su programi za uređenje soba i smještajnih objekata, dekori, tekstilna galanterija, podne obloge namještaj, hidromasažni bazeni, bazenska oprema, saune i wellness oprema, dekoracije i tekstil, oprema za terase, oprema za održavanje higijene, inventar i potrošni materijal, fitness i sportsku oprema, električna vozila, bicikli i punionice.