Admiral Laundry

U ACI marini u Ičićima otvorena samoposlužna praonica rublja, radi 0-24

Aleksandra Kućel Ilić

Foto Aleksandra Kućel Ilić

Foto Aleksandra Kućel Ilić

Ičići u budućnost »pametno i zeleno«Praonica rublja nadohvat ruke nautičarima i gostima marine, ali i – lokalnom stanovništvu, otvorena je u ACI marini u Ičićima. Radi se o samoposlužnoj praonici Admiral Laundry i na raspolaganju je klijentima od 0 do 24 sata.


– Nautički turizam sve više raste, zbog čega je sve veća i potražnja za određenim uslugama, a među njima je i ona pranja i sušenja odjeće. Naime, u marine stiže velik broj gostiju koji u njima i sve duže boravi, zbog čega je ova usluga sve češće na popisu poželjnih stavki pri odabiru lokacije za odmor.


Ovaj svjetski trend prepoznao je team Admiral boats koji je odlučio upotpuniti ponudu u Ičićima. Korištenje usluga pranja i sušenja robe u samoposlužnim praonicama rublja s razlogom postaje sve više tražena usluga.
Na kraju krajeva: rublje se uvijek mora oprati, a kućanske perilice nisu namijenjene za sve vrste tekstila – pogotovo sada, ususret hladnijim danima i toplijoj odjeći koja zahtijeva više brige od laganog ljetnog materijala.


Profesionalne perilice imaju mnogo veći kapacitet i brže programe od kućanskih, zbog čega se roba može kvalitetno oprati i osušiti – dok si rekao keks. Sofisticirana oprema znači više slobodnog vremena za uživanje – poručili su iz ove praonice, uz napomenu i da se radi o prvoj ekološkoj praonici u Opaitji.


– Team Admiral boats se prilikom svog izbora odlučio za najsofisticiraniju opremu, kako bi zadovoljio visoke standarde i potrebe gostiju marine. Ovo je razlog zbog kojeg je praonica rublja opremljena vrhunskim LG profesionalnim perilicama i sušilicama i dozirnim pumpama za kontroliranu i ekonomičnu potrošnju deterdženta.


Moderna rješenja za praonicu pružio je Bijeli Svijet, već uhodana zagrebačka tvrtka koja posluje na području od više od 20 europskih zemalja – naveli su iz nove i moderne praonice rublja, uz poruku da se korištenjem perilica s generatorom ozona u budućnost ide »pametno i zeleno«.