Novi investitor

Atraktivno zemljište na Kuku od Austrijanaca kupio – Tommy: Evo kad će biti izgrađen veliki trgovački centar

Aleksandra Kućel Ilić

Opatijci će i na Kuku kupovati u Tommyju / Foto Sergej DRECHSLER

Opatijci će i na Kuku kupovati u Tommyju / Foto Sergej DRECHSLER

Hrvatski trgovački lanac Tommy će se pojaviti u ulozi investitora i na čak 75.000 »kvadrata« izgraditi centar s mnogim trgovinama gotovo svih najpoznatijih brendovaOPATIJA  Tommy iz Splita će na ulazu u Opatiju, na Kuku, izgraditi trgovački centar, nakon što su atraktivno zemljište kupili od Austrijanaca – potvrdili su nam jučer iz ovog hrvatskog trgovačkog lanca.


Kako doznajemo, gradit će se veliki centar s trgovačko-ugostiteljskim sadržajima.


Hrvatski trgovački lanac Tommy će se pojaviti u ulozi investitora i na čak 75.000 »kvadrata« izgraditi centar s mnogim trgovinama gotovo svih najpoznatijih brendova.
– Izrađujemo projektnu dokumentaciju i očekujemo da ćemo do kraja godine dobiti građevinsku dozvolu – otkrio je Darko Zrilić, voditelj organizacije građenja budućeg trgovačkog centra.


U planu je da, nakon što dokumentacija bude kompletna, radovi započnu tijekom 2021. godine, a završe u roku od 18 mjeseci.


S obzirom na trgovačko-ugostiteljske sadržaje koji će se nalaziti u novom centru, investitori očekuju i otvaranje velikog broja novih radnih mjesta, njih između 500 i 600, prema prvim procjenama.


Market Tommy je već i sada prisutan u Opatiji, a posluje u trgovačkom centru na Slatini.