“The Tour to End All Tours”

Švedska metal senzacija Sabaton u petak nastupa u Opatiji čak i u slučaju kiše

P. N.

Sabaton

Sabaton

Nastupit će u prekrasnom ambijentu Ljetne pozornice. Koncert će se održati bez obzira na vremenske prilike, a u slučaju kiše preporučujemo svim posjetiteljima da ponesu kabanice jer se kišobrani neće smjeti unositi unutar koncertnog prostora, poručuju iz Festivala Opatija

Ovog petka, 19. kolovoza 2022. Opatiju očekuje veliki metal spektakl – nastup svjetski poznatog benda Sabaton, priopćeno je iz Festivala Opatija.


U više od dva desetljeća od osnivanja, švedski metalci Sabaton stekli su reputaciju jednog od najradišnijih bendova – izdali su deset visoko ocjenjenih studijskih albuma (od kojih dva platinasta!), osvojili mnogobrojne nagrade i nominacije i pritom stekli milijune vjernih obožavatelja diljem svijeta.


Iz godine u godinu njihova popularnost strelovito raste što nije neobično. Kombinirajući moćne riffove s prepoznatljivim glasom pjevača Joakima Brodéna, Sabaton obrađuje atraktivne teme o ratovima iz stvarnog života i ljudima koji su u njima sudjelovali – o iscrpljujućim bitkama i sjajnim djelima hrabrosti, veličanstvenim pobjedama i dirljivim osobnim borbama – istinitim pričama fantastičnijim od bilo koje fikcije, a svoju glazbu su podignuli na višu razinu stvarajući dokumentarce o temama pjesama što ih svrstava među najzanimljivije bendove današnjice.


Sabaton je možda najpoznatiji po svojim koncertima uživo koji su pravi glazbeno-scenski spektakl. Bend je nastupao širom svijeta, a redovito puni arene i okuplja mase na festivalima diljem Europe.


Sabaton

Sabaton


Ovo ljeto, kao ekskluzivni koncert u Hrvatskoj, Chris Röland, Hannes Van Dahl, Joakim Brodén, Pär Sundström i Tommy Johansson nastupit će u prekrasnom ambijentu Ljetne pozornice u Opatiji u sklopu svoje velike europske turneje “The Tour to End All Tours”. Promovirat će novi album, ali i odsvirati najveće hitove do sada, što će osigurati pravu večer za pamćenje!


Zadnji kontingent ulaznica po cijeni od 300 kuna je pred rasprodajom i ostalo ih je još svega nekoliko tako da svi koji žele prisustvovati ovom koncertu sada je zadnji trenutak za nabavku ulaznica putem sustava Mojekarte.hr


Koncert počinje u 21 sat. Blagajna se otvara u 19 sati, a ulazi za publiku iz opatijske luke i iz parka Angiolina će biti otvoreni od 19:30 sati.


Koncert će se održati bez obzira na vremenske prilike, a u slučaju kiše preporučujemo svim posjetiteljima da ponesu kabanice jer se kišobrani neće smjeti unositi unutar koncertnog prostora, poručuju iz Festivala Opatija.


Sabaton

Sabaton