Opatija

Što treba znati o oporezivanju nekretnina? Provjerite u utorak u Vili Antonio

Aleksandra Kućel Ilić

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler

Radi se o prvom događaju iz ciklusa javnih predavanja koje pokreće Jean Monnet, Međusveučilišni centar izvrsnosti OpatijaPredavanje i panel rasprava na temu: “Što treba znati o oporezivanju nekretnina?” održat će se u utorak, 27. veljače u Vili Antonio u Opatiji s početkom u 17 sati.


Radi se o prvom događaju iz ciklusa javnih predavanja koje pokreće Jean Monnet, Međusveučilišni centar izvrsnosti Opatija, kojem je cilj široj zajednici približiti pojedine pravne teme koje su u određenom trenutku aktualne i bude interes javnosti.


Ovog puta bit će riječi o zadnjim izmjenama zakonskog okvira poreza na kuće za odmor, o ulozi tzv. registra kućanstva koji je trenutačno u izradi, te o brojnim drugim pitanjima.
U ulozi predavača i panelista sudjelovat će dr. sc. Nataša Žunić Kovačević i dr. sc. Stjepan Gadžo, članovi Katedre za financijsko pravo Pravnog fakulteta u Rijeci, te Marija Randić, voditeljica Odsjeka za utvrđivanje i naplatu prihoda u Upravnom odjelu za financije i društvene djelatnosti Grada Opatije.


Ulaz na predavanje i panel raspravu je slobodan, poručili su opatijski organizatori predavanja i panel rasprave.