aROMA

Slatki dar lovranske gelaterije: Sutra svima besplatan sladoled

Marina Kirigin

Svaki će posjetitelj moći uzeti do četiri »piccolo« ili »regolare« porcije i uživati u okusima ove vrhunske, artizanske poslasticeGelaterija aROMA, koja se nalazi na prilazu lovranskom mulu, besplatno će dijeliti sladoled. Svaki će posjetitelj moći uzeti do četiri »piccolo« ili »regolare« porcije i uživati u okusima ove vrhunske, artizanske poslastice.


Ovakvo slatko darivanje već je provedeno u brojnim gradovima, na radost svih generacija koje su sa zadovoljstvom besplatno guštale u svim okusima koji su obilježili proteklu sezonu.


U ovoj tvrtki provode i akciju upisivanja u aROMA loyalty program, čiji će članovi iduće godine ostvarivati značajan popust od 25 posto na kupnju sladoleda u aROMA buticima. A njih će, prema najavama, tijekom iduće sezone biti čak pedesetak.
– Naš se gelato izdvaja kvalitetom sastojaka i procesom izrade, a ovom ga akcijom želimo približiti i svima koji ga nisu dosad imali mogućnost probati. Stoga pozivamo sve stanovnike Lovrana i okolice na posljednje ovosezonsko druženje – poručili su iz gelaterije koja je i na Svetog Nikolu sladoled prodavala po nižoj cijeni.