Švedski bend na Ljetnoj

FOTO Sabaton energičnim nastupom i vrhunskim scenskim efektima raspametio opatijsku publiku

Marina Pauletić

Sabaton u Opatiji / Snimio Marko GRACIN

Sabaton u Opatiji / Snimio Marko GRACIN

Svojim pjesmama obrađuju atraktivne teme o ratovima iz stvarnog života i ljudima koji su u njima sudjelovali, a u Opatiji su osim najvećih hitova promovirali novi albumOPATIJA  Kao što je bilo i najavljeno, svjetski je poznati metal bend Sabaton na opatijskoj Ljetnoj pozornici 19. kolovoza napravio pravi spektakl!


Gotovo pet tisuća ljudi atmosferu je počelo zagrijavati još prije početka samog koncerta koji je započeo u točno 21 sat.


Foto galerija: Sabaton u Opatiji Foto: Marko Gracin


Chris Röland, Hannes Van Dahl, Joakim Brodén, Pär Sundström i Tommy Johansson energičnim su nastupom i vrhunskim scenskim efektima u potpunosti „raspametili“ opatijsku publiku koja je sačinjavala i brojne posjetitelje iz drugih zemalja.
Sabaton / Snimio Marko GRACIN


Švedskom bendu ovo nije prvi posjet Hrvatskoj – prije su toga nekoliko puta nastupali u Zagrebu, a ovogodišnja hrvatska lokacija velike europske turneje „The Tour to End All Tours“ mnoge je iznenadila.


Svojim pjesmama obrađuju atraktivne teme o ratovima iz stvarnog života i ljudima koji su u njima sudjelovali, a u Opatiji su osim najvećih hitova promovirali novi album.


Dobro raspoloženi obožavatelji svaku su izvedbu popratili gromoglasnim pljeskom i pjevanjem, dok je najavljivana kiša odlučila poštedjeti i bend i publiku.