Vjerni gosti

Ovaj talijanski par posjećuje Mošćeničku Dragu punih 35 godina, čak i po tri puta godišnje

Marina KiriginMOŠĆENIČKA DRAGA – Eliana Pegoraro i Gianni Orlando, talijanski bračni par, već punih 35 godina stiže na odmor u Mošćeničku Dragu. Nakon što su prvi puta došli 1986. godine u Medveju i boravili u kampu, nastavili su dolaziti u draške hotele Mediteran i Marina, a od 1999. godine vjerni su gosti privatne iznajmljivačice Ane Bradičić.


– Dolazimo 35 godina i to po dva do tri puta godišnje. U Mošćeničku Dragu dolazimo u kolovozu i rujnu, studenom i za Uskrs. Obala me podsjeća na onu Ligurije. Zašto se vraćam? Zbog prirode, plaže, ljudi. Ovdje imam neki svoj ustaljeni ritual koji me odmara, od ispijanja jutarnje kave, kupanja, šetnje, odlaska u restoran. Jako volimo otići kod Johnsona na ribu, škampe, mrkačiće… Za svakog našeg dolaska barem dva puta odemo u taj restoran.


Ovdje smo doveli i puno naših prijatelja, članova obitelji. Gotovo nikad nismo sami, tako smo i sada došli s nećakinjom i prijateljima – rekao je Orlando kojem su na vjernosti zahvalili predstavnici Općine i Turističke zajednice Mošćeničke Drage, Rikardo Staraj i Nensi Dretvić.