Najavljeno

Od subote “Čarobni Advent uz more” u Mošćeničkoj Dragi

Aleksandra Kućel Ilić

Foto TZ Mošćenička Draga

Foto TZ Mošćenička Draga

Uz prigodnu dekoraciju i svečani ugođaj nastupit će Coffee Shop Acoustic, a posebni blagdanski programi će trajati sve do prvog dana 2024.Paljenjem prve adventske svijeće, u subotu 2. prosinca u 18 sati počet će Advent u Mošćeničkoj Dragi, poznat i kao »Čarobni Advent uz more«. Uz prigodnu dekoraciju i svečani ugođaj nastupit će Coffee Shop Acoustic, a posebni blagdanski programi će trajati sve do prvog dana 2024. godine.


Kako su najavili iz Turističke zajednice općine Mošćenička Draga, 6. prosinca će se u Mošćeničkoj Dragi u 18 sati organizirati doček Svetog Nikole, a 8. prosinca u isto vrijeme održati manifestacija »Za Andrejnu«.


Na Badnjak u 18 sati u Mošćeničkoj Dragi će biti prigodan glazbeni program, a 26. prosinca u isto vrijeme Božićni koncert u crkvi sv. Andrije u Mošćenicama.
Na Božićnom koncertu će nastupiti Crkveni zbor sv. Jurja iz Brseča, VS Mareta Mošćenička Draga te učenici Umjetničke škole Matka Brajše Rašana, podružnica Lovran. Organizirat će se još i ispraćaj Stare godine te 1. siječnja u podne novogodišnja zdravica načelnika Općine Riccarda Staraja na terasi hotela Mediteran.