MATULJI Kinkela i Šebalj u drugom krugu

Marina Kirigin

Vedran Kinkela, Eni Šebalj / Foto: Novi list

Vedran Kinkela, Eni Šebalj / Foto: Novi list

U ova dva tjedna mogu obećati da ćemo raditi još više i jače da naše birači uvjerimo da smo mi u SDP-u budućnost na političkoj sceni u Matuljima – rekao je KinkelaVedran Kinkela i Eni Šebalj sučelit će se u drugom krugu izbora za načelnika Matulja, pokazuju to privremeni rezultati lokalnih izbora prema kojima je kandidat SDP-a i HSU osvojio oko 38 posto glasova birača, a nezavisna kandidatkinja oko 24 posto.


– Rezultat je jako dobar pa i očekivan. Zahvaljujem biračima na podršci. Smatram da su birači prepoznali novu snagu, mladost i energiju koju moj kandidat za zamjenika Eduard Baćić i ja imamo, a koju smo uložili u ovu kampanju. U ova dva tjedna mogu obećati da ćemo raditi još više i jače da naše birači uvjerimo da smo mi u SDP-u budućnost na političkoj sceni u Matuljima. – rekao je Kinkela koji je rezultate izbora pratio u društvu svojih stranačkih kolega u Mučićima.


Zadovoljstva je bilo i u “nezavisnom” stožeru u Rukavcu.
– Jako sam zadovoljna rezultatom. Mislim da je on izvrstan posebno zato jer iza njega ne stoji stranačka mašinerija već samo jedna grupa pozitivnih ljudi, nezavisna lista provjerenih ljudi. Pokazalo se da smo dobili veliki broj glasova i da oko dvije trećine glasača ne želi ovakav SDP. Zahvalila bih se glasačima koji su me podržali, ekipi nezavisne liste i mojoj obitelji koja mi je velika podrška – rekla je Šebalj koja vjeruje da će joj građani u drugom krugu pokloniti povjerenje.