Kazališni vikend

Luda kuća i Teatar Exit ovog vikenda u Gervaisu

Portal Novi list

Prizor iz predstave Samo preko njega mrtvog

Prizor iz predstave Samo preko njega mrtvog

Sulude i potpuno nepredvidive situacije te akcije i reakcije dvojice amatera po kriminalu, nasmijat će vas do suza



Ovog petka, 7. svibnja 2021. s početkom u 20 sati u opatijskom centru Gervais gostuje kazališna predstava „Samo preko njega mrtvog“ u izvedbi kazališta Luda kuća iz Zagreba. Režiju i tekst ovog humorističnog trilera s elementima crnog humora potpisuje Rene Bitorajac, a uz njega u glavnoj ulozi igra i Jan Kerekeš.


Oni su obični ljudi iz susjedstva, čisti pred zakonom i pred svojim suprugama Ivankama, sve do dana kada igrom slučaja postaju braća po kriminalnom djelu. Ljudska znatiželja, nepromišljenost i pohlepa često izazovu sudbinu, koja pak u Lijepoj našoj i ne mora nužno biti tako strašna.


Sulude i potpuno nepredvidive situacije te akcije i reakcije dvojice amatera po kriminalu, nasmijat će vas do suza.




Festival Opatija posebno cijeni svoju najmlađu publiku i za njih pomno odabire predstave, stoga nam je posebno drago najaviti da će ove nedjelje, 9. svibnja s početkom u 11 sati u Gervaisu gostovati Teatar Exit s kazališnom predstavom „I drvo je bilo sretno“.


Inače jedna od omiljenih kazališnih kuća kod odrasle publike, ovog puta iznenadit će vas prekrasnom pričom o prijateljstvu malog-velikog Dječaka i Drva koje govori, pjeva, svira i nadasve voli voljeti. Predstava obiluje glazbeno-scenskom igrom koja će oduševiti najmlađe, a odrasle podsjetiti na bezbrižne dane djetinjstva.


Cijena ulaznice za predstavu za odrasle iznosi 80 kuna, a s popustom za studente i umirovljenike 60 kuna. Za predstavu za djecu cijena ulaznice je 40 kuna, odnosno 30 kuna po ulaznici pri kupnji 3 i više ulaznica.


Popust na kupovinu ulaznica moguće je ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija – u uredu na Ljetnoj pozornici i u centru Gervais (sat vremena prije početka programa). Online prodaja ulaznica je u sustavu Mojekarte.hr i njihovim prodajnim mjestima.