Festival Opatija

Kreću događanja na opatijskoj Maloj ljetnoj pozornici, i to filmom koji je podigao prašinu

Foto Festival Opatija

Foto Festival OpatijaFesitval Opatija s veseljem najavljuje da će ove subote, 16. svibnja s početkom u 20.30 sati ponovo pokrenuti program na opatijskoj Maloj ljetnoj pozornici.


Prikladni naslov za prvu filmsku projekciju koja će se održati u ovim izvanrednim uvjetima, nametnuo se sam od sebe. Radi se o nagrađivanoj južnokorejskoj drami „Parazit“ koja je u posljednjih šest mjeseci obilježila i pokorila filmski svijet.


Ulaz je slobodan, no broj posjetitelja je ograničen, zato mole one koji bi željeli prisustvovati projekciji da prethodno najave svoj dolazak na broj telefona +385 99 2271 377 (od četvrtka do subote u periodu od 8 do 16 sati).
Svi posjetitelji moraju se pridržavati propisanih mjera ponašanja i uputa istaknutih na ulazu. Stolice su postavljene u parovima međusobno udaljenim 2 metra pa mole posjetitelje da ih ne pomiču niti premještaju.


Film je u večernjim satima, stoga se toplije obucite i pridružite se, uz kokice i piće, na prvoj ovosezonskoj projekciji u izazovnim okolnostima, ali pod istim zvjezdanim nebom!