Poduzetnički projekti

Hubbazia Demo Day: Silvio Budicin imao najbolju prezentaciju za Polybilliards

Aleksandra Kućel Ilić

Foto Grad Opatija

Foto Grad Opatija

Polybilliards je nova igra biljaraGrad Opatija i Visoka poslovna škola PAR organizirali su 3. Demo Day na kojem su svoje inovativne poduzetničke projekte predstavili polaznici edukacija 3. Programskog ciklusa Poduzetničkog inkubatora Hubbazija – Centra za inovacije u turizmu.


Silvio Budicin predstavio je svoju inovaciju Polybilliards – nove igre biljara, Pera Marjanović i Valentina Perović predstavile su VIP – moderne agencije za luksuzna destinacijska vjenčanja, Teo Mataija predstavio je ideju Liburnijske craft pive (s okusima maruna, trešnje i šparoga), Tea Vehovec svoj rad kroz tvrtku Kao Mak u sklopu koje uspješno provodi psihološke radionice za djecu.


Stručni žiri u sastavu zamjenica gradonačelnika Opatije Kristina Đukić, dekanica PAR-a dr. sc. Gordana Nikolić te pročelnica Upravnog odjela za financije i društvene djelatnosti Grada Opatije Tamara Sergo donio je odluku da je najbolju prezentaciju imao Silvio Budicin za projekt Polybilliards – nove igre biljara.
Tvrtka Novax je poklon-bonom nagradila najbolju prezentaciju. Svi su sudionici nagrađeni prigodnim darovima te su im dodijeljene diplome nakon čega je uslijedilo druženje okupljenih.


Nakon Demo Daya uslijedila je panel-rasprava u kojoj su polaznici Hubbazije i njihovi gosti ponovo imali priliku učiti od najboljih, ovoga puta iz sektora event managementa.


O jednom od najstresnijih poslova na svijetu u kojima je organizator eventa, kako je kazao jedan od panelista Poduzetničkih ćakula Vjekoslav Alilović, onaj koji »dolazi prvi i pali svjetla, a odlazi zadnji i gasi ih« govorili su Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija, Vjekoslav Alilović iz agencije za organizaciju i promidžbu evenata ALLT, Dražen Mišović iz agencije Balance Entertainment & Azura Rijeka Club i dr. sc. Gordana Nikolić, dekanica Visoke poslovne škole PAR.