Novo mjesto okupljanja

Garden Caffe&More: Daleka obala u petak u Matuljima

Aleksandra Kućel Ilić

Nastupit će pjevač Jakša Jordes i basist Boris Hrepić, te će se ljeto otvoriti uz hitove svima poznate grupe koja se raspala koncem prošle godine, no ostala je u svijetu nota uz ex Daleku obaluMATULJI  Ljetna sezona dobre zabave na otvorenome započinje sutra, u petak, 14. lipnja i u ugostiteljskim objektima na području Općine Matulji gdje su svi koji to žele pozvani i na praćenje nogometnih utakmica tijekom europskog prvenstva.


Iz nedavno preuređenog kafića Garden Caffe&More u Matuljima, kultnog mjesta koje je pred dva mjeseca ponovno otvorilo svoja vrata, sada pod novim vodstvom, poručili su da su za svoje goste pripremili koncert ex Daleke obale koji započinje 14. lipnja u 20 sati. Nastupit će pjevač Jakša Jordes i basist Boris Hrepić, te će se ljeto otvoriti uz hitove svima poznate grupe koja se raspala koncem prošle godine, no ostala je u svijetu nota uz ex Daleku obalu.


– Gosti nam kažu da su zadovoljni, da se uz sadržaje koje nudimo osjeća novi duh ovog mjesta. Organizirali smo u prva dva mjeseca nekoliko gostovanja pa su u Gardenu nastupili Antonio Krištofić, Šehad Komić, kao i tamburaši i razni DJ-evi s područja Istre, PGŽ i Italije. Željeli smo da na vanjskom dijelu kafića obitelji mogu uživati na mirnoj terasi, dok djeca imaju posebnu igraonicu i njihov “sretni kutak za druženje”. Matulji sada imaju novo mjesto za druženje i izlaske vikendom, a predivna terasa pruža idealan ugođaj za ispijanje poslijepodnevnih kavica kao i večernjih koktela, uvijek uz dobru glazbu – rekao je Igor Vujaklija iz novog vodstva ovog ugostiteljskog objekta u središtu Matulja.