Načelnik Lovrana

Bojan Simonič slavi: Lovranci su izabrali dijalog, toleranciju, ponosan sam na sugrađane!

Marina Kirigin

Bojan Simonič / Foto Vedran Karuza

Bojan Simonič / Foto Vedran Karuza

Neizmjerno sam zahvalan što su birači prepoznali rezultate mog rada u proteklom mandatu i što su mi dali ovako veliko povjerenje, rekao je Bojan SimoničBojan Simonič novi je načelnik Općine Lovran za čijim će “kormilom odraditi svoj drugi četverogodišnji mandat.


Tako su odlučili glasači u drugom krugu izbora u kojem su kandidatu AM-PGS-UK dali 1.034 glasa, dok je nezavisni kandidat Toni Družeta dobio 575 glasova birača.


Izlaznost na izborima u Lovranu bila je 47,20 posto.
– Neizmjerno sam zahvalan što su birači prepoznali rezultate mog rada u proteklom mandatu i što su mi dali ovako veliko povjerenje. Vjerujem da ću u narednom mandatu sa sadašnjim iskustvom i sa potporom Vijeća, jer ovo je prvi put od kada AM-ih obnaša vlast da imamo potpisan koalcijski sporazum o predstavničkoj većini, moći još i bolje provesti sve programe.


Lovranci su danas izabrali dijalog, toleranciju i međusobno uvažanje i ponosan sam na svoje sugrađane – rekao je Simonič, a njegov protukanddidat Toni Družeta prije svega čestitao je Simoniču na pobjedi.


– Polučio sam rezultat kao i u prvom krugu izbora. Glasači nisu prepoznali ponuđeni potencijal već su izabrali kontinuitet.


Ipak, nisam nezadovoljan jer moja nezavisna lista ima u Vijeću četiri mandata. Ostati ću konstruktivan u Vijeću i nastaviti raditi u pozitivnom ritmu za dobrobit Lovrana i Lovranaca – rekao je Družeta i zahvalio se svima koji su ga podržali.