GRADSKO VIJEĆE OPATIJE

Aleksandra Tramontana izabrana za novu ravnateljicu Dječjeg vrtića Opatija

Aleksandra Kućel Ilić

Damir Škomrlj

Damir Škomrlj

Bit ću na raspolaganju kao što sam to bila i do sada, uvijek na dobrobit djece - rekla je novoizabrana ravnateljica Aleksandra TramontanaOPATIJA – Aleksandra Tramontana izabrana je na današnjoj sjednici opatijskog Gradskog vijeća za novu ravnateljicu Dječjeg vrtića Opatija i to uz 11 glasova »za« i 5 suzdržanih glasova, dakle većinom glasova vijećnika.


O važnosti da donesu odluku i izaberu ravnateljicu, za opatijske mališane ove vrlo važne ustanove, na sjednici je govorila predsjednica Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Opatija, Sanja Mišović Kalanj.


Aleksandra Tramontana Foto D. ŠKOMRLJ


Nakon što je izabrana, Aleksandra Tramontana koja je inače vijećnica Nezavisne liste Ive Dujmića, zahvalila je svima s kojima je do sada surađivala i istaknula kako joj je ovo »zadnji boravak ovdje s vama u Vijeću«.
– Kao što sam 38 godina do sada časno radila svoj posao u vrtiću, nastavit ću i dalje i dat ću sve od sebe 24 sata dnevno.


Bit ću na raspolaganju kao što sam to bila i do sada, uvijek na dobrobit djece – rekla je novoizabrana ravnateljica Aleksandra Tramontana.