Plivački maraton

“Od prasca do prasca” najbrže otplivali Ana Bobanović i Damjan Gardašanić. Najstariji plivač maratona ima 69, a najmlađi – osam godina

Edi Prodan

snimio Mateo Levak

snimio Mateo Levak

Humanitarni karakter se pak ogledao u činjenici da su sredstva od plivačke kotizacije, prodaje priodnih majica kao i ona od primorskog pijata - srdelica i čaše vina uplaćena za kupnju egzoskeleta, uređaja koji pomaže u tretmanu najtežih neuroloških oštećenja.Ana Bobanović kao najbrža plivačica, Damjan Gardašanić kao najbrži u muškoj konkurenciji, Velimir Cvjetković najstariji plivač sa 69 i Luka Kovačić sa samo osam godina – najkraći je to rezime sedmog po redu humanitarnog plivačkog maratona “Od prasca do prasca” u organizaciji Udruge Koga briga.


Foto galerija: Plivački maraton "Od prasca do prasca" Foto: Mateo Levak


I ovog puta se zbog poštivanja epidemioloških mjera održao na unekoliko skraćenoj ruti dužine oko dva kilometra. Humanitarni karakter se pak ogledao u činjenici da su sredstva od plivačke kotizacije, prodaje priodnih majica kao i ona od primorskog pijata – srdelica i čaše vina uplaćena za kupnju egzoskeleta, uređaja koji pomaže u tretmanu najtežih neuroloških oštećenja.


Uz najbrojnije, plivače Primorja i Force, svog prvog “Prasca” isplivao je i gradski vijećnik, ujedno i jedini predstavnik političke scene, Davor Štimac.