EPIDEMIOLOŠKE MJERE

Zbog sumnje u zarazu koronavirusom zatvorena Gradska knjižnica Crikvenica

Franjo Deranja

Foto Roni Brmalj

Foto Roni Brmalj

Slijedit će testiranje zaposlenih u ponedjeljak, te nakon toga daljnje epidemiološke mjere prevencije i zaštite od širenja koronavirusaCRIKVENICA – Zbog mjera prevencije od širenja koronavirusa/COVID-19 od subote je zatvorena Gradska knjižnica Crikvenica, i to do prestanka važenja tih epidemioloških mjera.


Zbog potvrđene sumnje i pozitivnog testa na COVID-19 jedne osobe koja je u ponedjeljak, 14. rujna bila na otvorenju izložbe u Gradskoj knjižnici te nakon toga na još dva događanja u istom objektu, a sve u sklopu  programa „Kotor zove“, zaposlenicima u Gradskoj knjižnici određena je mjera samoizolacije.


Slijedit će testiranje zaposlenih u ponedjeljak, te nakon toga daljnje epidemiološke mjere prevencije i zaštite od širenja koronavirusa. Do ponovnog otvaranja crikveničke Gradske knjižnice za posudbu i vraćanje knjiga korisnicima je na raspolaganju Ogranak u Selcu, stoji u poruci iz ove ustanove.
Kao što je poznato sredinom tjedna crikvenički gradonačelnik Damir Rukavina objavio je da je pozitivan na testu za koronavirus i od tada obavlja svoje dužnosti iz samoizolacije od kuće.