Prošao prijedlog

U Vinodolskoj općini se nastavlja projekt “Zaželi”, odobreno 396.000€

Robert Šimonović

Foto Marko Gracin

Foto Marko Gracin

Faza IV projekta "Zaželi" trajat će tri godine te će se zaposliti voditeljica i osam djelatnica koje će skrbiti o 48 korisnikaPrijedlog Vinodolske općine za nastavak projekta “Zaželi” uspješno je prošao fazu procjene kvalitete te će se nakon donošenja Odluke o financiranju pristupiti potpisivanju ugovora, javljaju iz Općine.


Vinodolskoj općini bit će odobren maksimalan iznos potpore (100 posto), što iznosi ukupno 396.000 eura dobivenih putem javnog poziva “Zaželi – prevencija institucionalizacije”, u sklopu ESF+ programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2021. – 2027.”.


Kako ističu iz Općine, faza IV projekta “Zaželi” trajat će tri godine te će se zaposliti voditeljica i osam djelatnica koje će skrbiti o 48 korisnika s područja Vinodolske općine.
– Kroz uspješno okončane prijašnje tri faze pokazala se potreba za produženjem ovog projekta, koji je uistinu u potpunosti ispunio smisao, te smo imali zadovoljne korisnike, a i zadovoljne djelatnice zaposlene kroz program, navode iz Općine, dodavši kako će u narednom razdoblju započeti s pripremnim radnjama u vezi zapošljavanja djelatnica i evidentiranja budućih potencijalnih korisnika projekta.