Mole građane za strpljenje

U Crikvenici novi režim prometa zbog radova na odvodnji. Donosimo detalje

Robert Šimonović

Foto Marko Gracin

Foto Marko GracinCRIKVENICA – U sklopu projekta »Sustav odvodnje otpadnih voda: Aglomeracija Novi Vinodolski, Crikvenica i Selce«, od ponedjeljka 5. prosinca do 5. svibnja 2023. godine izvođač radova planira radove na području A9 – Benići, kolektorima K-2 i K-2.1 (Donja draga), javljaju iz VIO-a Žrnovnica Crikvenica Vinodol.


Za navedene radove izrađeni su projekti privremene regulacije prometa za vrijeme izvođenja radova. Zauzeće kolnika radit će se prema napredovanju radova povremenim izmještanjem branika i zaštitne ograde. Po potrebi, za osiguranje pješačkih prilaza objektima obavit će se zatrpavanje dijelova ili rova u cijelosti na dijelu dionice gdje su položene instalacije ili izvesti mostić za prijelaz preko rova. Za vrijeme izvođenja radova izvođač radova će osigurati kolni prilaz interventnim vozilima i po potrebi u slučaju intervencije zatrpati rov. Iz VIO-a Žrnovnica sve građane pozivaju na strpljenje i razumijevanje, kao i da kod izvođenja predmetnih radova poštuju privremenu prometnu regulaciju.


Potom, u sklopu projekta »Sustav odvodnje otpadnih voda: Aglomeracija Novi Vinodolski, Crikvenica i Selce«, zbog izvođenja radova na području B1 Dubračina (placa) od ponedjeljka do 23. prosinca planira se privremeno zatvaranje dijela Ulice braće Brozičević (između parkirališta i place). Pritom će se promet odvijati dvosmjerno Putem družbe sestara Presvetog Srca Isusova samo za stanare i hitne službe (uz potok Dubračina). Iz VIO-a Žrnovnica Crikvenica Vinodol sve građane pozivaju na strpljenje i razumijevanje, kao i da u slučaju zatvaranja prometnice zbog izvođenja predmetnih radova poštuju privremenu prometnu regulaciju.